Известие

Collapse
No announcement yet.

ВОДА В КУПЕТО!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВОДА В КУПЕТО!!!!

привет алфа фенчета.от скоро съм собственик на Алфа 156 комби.Колата е 2000 год 1.8 144 коня от Италия,
    Тези дни докато си валеееше и валеееше видях че под стелката от страната на шофьора, беше доста мокро.Даже самия мокет на колата си беше вир вода.Някой да е имал такъв проблем и да знае решението му!!! на другите места е сухо.
    Наистина ще съм благодарен ако някой помогне щото така ако се пълни завбъдеще Опелите ряпа да ядат.
    Поздрави!!!

И аз имам същия проблем тия дни ще отлепа мокета да вида
    sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
    Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
    Ramstein - Benzin
    https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

запушени са дренажните тръбички най вероятно,намират се от двете страни в ъглите под чистачките
      alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

а тези тръбички могат л ида се чистят .или да се махнат?
        Last edited by alfa156fen; d.m.y г., 21:07.

Comment

чистят се , запушват се предимно от листа
          alfa romeo 156 1.9 jtd

Comment

А потърсете малко де, дъвкано е сигурно 10 пъти.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Освен дренажите има и други причини, ето ти и със снимки - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F3%EF%E5%F2%EE
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Едно предположение и от мен. Ако колата е имала допълнително поставяна аларма и италианецът като си я е взимал може да не е затапил технологичните отвори на коша. Провери ги и тях.
                Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Нещо друго да предложите всичко съм изчистил тапите си ги има отичането е добре ....
                  sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                  Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                  Ramstein - Benzin
                  https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Днес ми се скъса сърцето като видях как е изгнил пода на Алфата ми.Модела е 156 2000ната година от Италия е вкарана а дясната страна на колата отдолу е леш.Прагове вежди и всичко останало е като ново.Много искам да оправя тази трагедия а наистина има 2 места които са ужасно зле.Отнякъде е влизало вода и е стояла така много време и не знам от къде.Изчистени са легените където е филтъра всичко се отича там перфектно.
                    Освен някой да ме насочи към качествен тенекеджия в София да опрая тая кофти ситуация!

---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:38 ----------

ето и линк към снимките: http://postimg.org/gallery/8hbzxi4q/

Comment

аз сам за ако е слагана аларма не са запушени отворите

Comment

Working...
                      X